Ön itt jár: > >

BLOG

Régebben még elég ritkaságnak számított egy klíma berendezésnek a használata, azonban ez mára teljesen megváltozott. Egyre több esetben lehet látni légkondicionáló használatát. Sokkal komfortosabb lesz tőle az otthona Önnek is.

Leáraztunk. Daikin klímák már 183.000 Ft-tól!

Klímák verhetetlen áron. Már 154.940 Ft-tól!

Mielőtt azonnal rávágnánk, hogy igen, szeretnénk pár sorban meggyőzni és segíteni Önnek meghozni a helyes döntést!

Megérkeztek 2015 legújabb klímái. Most bevezető áron kaphatók! Válassza a Gree minőséget! Már 146190 Ft-tól! 

Egy klíma berendezés nem csupán nyáron, a legnagyobb forróságban tud jó szolgálatot tenni, hanem akkor is, amikor odakint hűvösebb az idő. A klíma ugyanis, manapság már nem csupán hűtésre alkalmas, hanem fűtésre is. A klíma Debrecen városában is könnyedén beszereltethető, ezért a megyeszékhelyen élő embereknek sem kell lemondaniuk a klímaberendezések által kínált előnyökről.

Vannak, akik úgy vélik, hogy a légkondicionáló készülékek csupán hűtésre alkalmasak, éppen ezért nem is döntenek a készülék megvásárlása mellett, mondván egy hagyományos ventillátorral is át lehet vészelni a nyári hőséget. A ventillátorok hatása azonban meg sem közelíti azt a komfortérzetet, amelyet egy légkondicionáló készülékkel el lehet érni. 

Nyáron, amikor odakint tombol a hőség a leghétköznapibb dolgok elvégzése is nehezünkre eshet. Nagy melegben, az irodában izzadva a munka rosszabbul megy, éjjelente pedig az alvással gyűlhet meg a bajunk, ami hátrányosan hat a másnapi közérzetünkre, hangulatunkra is. A kánikula káros hatásai ellen azonban, remekül lehet védekezni a légkondi segítségével. 

Ha nem rendelkezik még légkondicionáló készülékkel otthonában, akkor nézze meg az itt található kínálatot, ahol minden bizonnyal meg fogja találni a megfelelő típust! A klíma Debrecen városában személyesen is átvehető. 

Nézz szét honlapunkon, ha szeretnél olyan klímát beszerezni, amelyik minden tekintetben megfelel az elképzeléseidnek! 

Egész nap bent tartózkodsz? Ne felejtkezz el magadról!
A legfontosabb, hogy mindig a legjobban érezzük magunkat a bőrünkben. Kíváncsi vagy, hogy hogyan lehet ezt az állapotot elérni? 
Furcsán hangzik, de nem lehetetlen dolog. A modern, inverteres berendezések többsége már fűtésre is használható. 
Beszéljünk a Legionelláról!
Néhány információ a beltéri allergiákról.
Őszi klímatisztítási akció 2014.10.31-ig!!!

 

Mielőtt belevágnánk a vásárlás folyamatában fontos tájékozódnunk, hogy milyen szempontok alapján válasszuk ki a számunkra megfelelő készüléket.  

A környezetvédelem iránti igény napjainkban központi kérdéssé vált. Az Európai Bizottság (EC) kidolgozott egy szabályzatot, ami alapján minden klímaberendezésre egy tájékoztató címkét kell elhelyezni az energiafelhasználásra vonatkozóan. A vásárlók ez alapján tájékozódhatnak, hogy a berendezés milyen energia felhasználási szinten üzemel, mennyire környezetbarát.

A klímák típusain belül számos fajtát különböztethetünk meg. Kínálatunkban különböző alkalmazási területeknek megfelelő berendezéseket találhatja meg. A könnyebb választás érdekében itt bővebb információt kaphat termékeink típusairól, alkalmazási lehetőségekról, előnyökről, hátrányokról, hogy a lehető legjobb döntést hozhassa meg.

Egyedi árak
Kivitelezés
Ingyenes szállítás
Facebook