Ön itt jár: > >

Garancia

Klíma készülékekre vonatkozó garancia feltételei:

A légkondicionáló berendezésekre adott gyártói garancia feltétele, hogy a berendezést szakképzett, megfelelő jogosítványokkal rendelkező klímatechnikus szerelő telepítse. A készülékhez járó garanciajegyet az üzembehelyező tölti ki és bélyegzi le a garancia érvényesítéséhez. Ha a beszerelést nem szakember végzi, a garancia nem érvényesíthető!

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 3 év szerelési garanciát vállalunk. A garancia feltétele az évenkénti karbantartás igénylése. A nálunk megrendelt kímák telepítését, üzembehelyezését, karbantartását a szabályoknak megfelelő jogosítványokkal rendelkező szakemberek végzik.

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk! 

Garanciális időszak hossza gyártónként:

Daikin klíma berendezések 3 év
Electrolux klíma berendezések 2 év
Genex klíma berendezések 3 év
Gree klíma berendezések 3 év
LG klíma berendezések 3 év
Midea klíma berendezések 2 év
Mitsubishi klíma berendezések 2 év
Panasonic klíma berendezések 2 év
Samsung klíma berendezések 1 év
Sinclair klíma berendezések 3 év 
Toshiba klíma berendezések 2 év

Egyes gyártók különleges garanciára is lehetőséget adnak. A Gree és Midea termékekre regisztrációval további 2 év garancia szerezhető. Panasonic termékekre 5 év kompresszor garancia vonatkozik. Sinclair mobil klímákra 2 év garancia vonatkozik. 

Az általunk forgalmazott termékekhez tehát a garanciát, a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek. Így Ön élvezheti a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat egyaránt. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén, készülékét a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák vagy újra cseréljék!

A garanciális problémával cégünknek behozott készülékeket továbbítjuk a cégünknek garanciális hátteret biztosító beszállítónkhoz, aki intézkedik ezek mielőbbi javíttatásáról a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. A garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 1-2 hét, de a szervizek fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

A termék meghibásodása esetén a csomagolásban lévő, vagy a számlával együtt Önnek átadott garanciajegy tájékoztatásának megfelelően kell eljárni.
Portósan küldött csomagokat nem vesz át Webáruházunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!
A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor a webáruház utólag megtéríti a szállítás költségét.  
Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nincs módunkban megtéríteni.

Amennyiben a szavatossági, vagy jótállási idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy annak jótállási vagy szavatossági ideje iránt érdeklődjön telefonon az ügyfélszolgálaton.

Egyedi árak
Kivitelezés
Ingyenes szállítás
Facebook